TARSUS BELEDİYESİ YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi ekipleri, Başkan Dr. Haluk Bozdoğan’ın Koronavirüse karşı başlattığı seferberlik kapsamında, 12 Mart’tan bu yana sıkı çalışma temposunu gece gündüz demeden sürdürüyorlar.
Tüm dünya ile birlikte ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs’ün neden olabileceği salgın hastalığa karşı Tarsus’ta aldığı tedbirler nedeniyle öncü çalışmaların altına imza atan Başkan Bozdoğan, Üretici Kadın Kooperatifi ile ücretsiz maske üretimi yapılmasını sağlarken, belediye laboratuvarında ürettirdiği dezenfektanları kentte vatandaşlara dağıttırıyor. Bozdoğan üretimini gerçekleştirdikleri ürünleri talep eden çevre il ve ilçe belediyeleri ile sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak göndermeyi de ihmal etmiyor.
Koronavirüs salgın hastalığına karşı belediyenin imkânları doğrultusunda savaş açan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı 7/24 esasına görev yapan personeli bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Salgın hastalığa karşı, vatandaşların birbirlerinin temasını en aza indirmeye amaçlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın ihtiyaç duyduğu gıda malzemelerini kapı kapı dolaşan belediye ekipleri tarafından dağıtılmasını sağlıyor.
Gündüz saatlerinde planlaması yapılan ve araçlara yüklenen sebze ve meyve ile kuru gıda malzemeleri, oluşturulan ekipler aracılığı ile akşam saatlerinde her gün 3 ayrı mahalleye ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bu güne kadar 15 mahalleye dağıtımı yapılan gıda malzemelerini teslim alan vatandaşlar Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a bu duyarlılığı için teşekkür ederek selamlarını kameralar aracılıyla gönderiyorlar.
Koronavirüse karşı başlattıkları bu amansız mücadeleye karşı vatandaşların evlerinde kalarak yardımcı olmalarını isteyen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, elimizden geldiğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız öncelikli olmak kaydı ile her eve her vatandaşa ulaşıp ihtiyaçlarını gidermek için ekiplerimizin seferberliği devam ediyor. 153 numaraları telefonumuza gelen istekleri karşılamak adına personelimizi hazır bekletiyoruz. Bu salgının önüne geçmek adına yapılması gereken her şeyi yapıyoruz, vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar, dedi.

About ÇAĞLAR HABER

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Yorum Gönder