BÜYÜKŞEHİR’İN KADIN OTOBÜS ŞOFÖRLERİ YÖNÜNÜ YAYLALARA ÇEVİRDİ

Kadınlara her fırsatta pozitif ayrımcılık yapacağını söyleyen ve yaptığı uygulamalarla da bunu ortaya koyan Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine kazandırılan kadın şoförler hedeflerini daha da büyüttü. Kentin içinde seferlerini başarıyla yerine getiren kadın şoförler, artık zorlu yayla yollarında da yolcu taşıyor.
Büyükşehir, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 5 kadın şoförü Gözne, Ayvagediği, Arslanköy, Bekiralanı ve Civanyaylağı kırsal mahalle hatlarında görevlendirdi. Kadının her yerde ve şartta çalışabileceğini gösteren kadın şoförlerden Melek Uysal, “Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyorum. Kadınlara olan desteğini her birimde görüyorum. Bir kadın olarak her yerde, her şekilde, her imkanda şartları zorlayarak çalışabilirimBana olan güveni boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yaparım” dedi. 

About ÇAĞLAR HABER

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Yorum Gönder