TARSUS VE ÇAMLIYAYLA DA SAHİPSİZ HAYVANLARI BESLEDİLER

Tarsus’ta Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine bağlı ekipler, sokak hayvanlarını beslediler.
Tarsus Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine bağlı ekipler, Tarsus ve Çamlıyayla olmak üzere bölgede aç kalan hayvanları beslemeye başladılar.
Koronavirüs  salgını nedeniyle lokanta ve benzeri işyerlerinin kapalı olmasından dolayı özellikle Çamlıyayla’da sahipsiz hayvanlar aç kalırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği, hayvanları besledi.
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında bölge halkının birçoğu yapılan çağrılara uyarak evlerinde kalırken, kırsal bölgede yaşayan hayvanların beslenmesi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri küçük dostlarını yalnız bırakmadı.
Ekipler, "lokantaların kapatılmasının ardından bu hayvanlar beslenememeye başladı. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya başladık. Küçük dostlarımızı aç bırakmamak için dört bir kolda çalışıyoruz. Sokak hayvanlarını aç bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandılar.

About ÇAĞLAR HABER

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Yorum Gönder