TİY BASIN SÖZCÜSÜ CAN ”TARSUSLU IŞADAMLARIMIZDAN MADDI DESTEK BEKLIYORUZ”

TFF İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu  İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Cumhuriyetle yaşıt kulübün  maddi açıdan büyük bir sıkıntı yaşadığını Tarsuslu işadamlarından maddi destek beklediklerini bildirdi.
Bu  maddi  açıdan sıkıntılı dönemde Teknik ekip ve oyuncuların özveriyle çalıştığını, Tarsus idmanyurdu’nu en iyi şekilde  temsil etmenin ve giydikleri formayı en iyi şekilde taşımanın gayret ve çabası içerisinde olduklarını görmelerinden son derece mutlu v e onur duyduklarını  belirten Basın Sözcüsü Can, Tarsus idmanyurdu’nun her dönem maddi açıdan sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek Tarsus’lu işadamlarını ve Tarsus halkını takımlarına  maddi ve manevi destek vermeye davet etti.
BAŞKAN BOZDOĞAN DESTEK VERİYOR
Tarsus  Belediye Başkanı DR. Haluk Bozdoğan’ın göreve  seçildiği günden itibaren Tarsus idmanyurdu Kulübünün ve yönetim kurulunun maddi ve manevi yanında  olduğunu kaydeden Basın Sözcüsü Can, “Tarsus idmanyurdu kulübümüz her dönem böyle bir maddi kriz yaşamıştır. Şuan kulüp olarak büyük bir  maddi sorun yaşamaktayız. Gerek teknik ekibimiz, gerekse oyuncularımız ile personelin ödemeleri yapılamamaktadır. Buna rağmen teknik ekibimiz, oyuncularımız Tarsus idmanyurdu’nun başarısı için mücadele vermektedirler, kendilerine  yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Tarsus idmanyurdu personelimizde aynı şekilde kulüp içerisinde görevlerini alacaklarını alamamalarına rağmen en iyi şekilde yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarını görmekte ve takdirle karşılaşmaktayız Tarsuslu işadamlarımızdan  maddi destek bekliyoruz. Tarsus belediye Başkanımız DR. Haluk Bozdoğan’da kulübe maddi destek veren tek isimdir. Kendisine teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştu

About ÇAĞLAR HABER

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Yorum Gönder